Mer än tjugoentusen ord.





















En bild säger mer än tusen ord.

Vilken mörk, seriös röst jag fick, som en polisman i typ Beck. ATT DU FICK!


I'm the chairman of the bored. I'm a lengthy monologue. I'm livin' like a dog. I'm BORED!





Ägarna till denna blogg var på stan och chillade idag. Det var sol och vi åt apelsinglass med choklad. Vi lyssnade på en stilig man som spelade banjo. Mannen var duktig så vi gav han några slantar, vi hoppas han köper sig något fint! En dag ska vi sitta där och spela på en var sitt munspel, och då är det vi som ska få pengar. Hoppas vi.

Det gick inte över, jag ville tillbaks. Hjärtat ville fram och tillbaks. Det gick inte över, jag ville va kvar. Jag hörde men vad var det dom sa?





Så lägg dig ner och sov, lilla syster. Bara lägg dig ner och bida din tid nu. Jag vet, du vet vad som måste ske nu. Jag tror stenhårt på din plan. Häng dom högt, häng dom högt!







Up in the morning and out to school. Mother says there'll be no work next year. Qualifications once the Golden Rule. Are now just pieces of paper.


Det finns en gata där alla kan mitt namn. Jag ramlar dåliga gatan fram. Och jag var full och jag var dum och jag ramla på allt. Och jag föll för nån på en fest nånstans. Och det skulle ju va dans, dans, dans!




Men jag tar allting på lek även en hemlighet. Ta mig till kärlek ta mig till dans. Ge mig nåt som tar mig någonstans. För jag vill veta om kärlek finns!


← NYDALA →







Några kvällar sedan.


DAGENS DIKT!

Vinden är som din själ, den flyger iväg i panik. kan du inte bara acceptera, du är inte rik


KÄRRAN TYCK DÅ DET ÄR ROLIGT.

"VAD ÄR DET FÖR SKILLNAD PÅ EN BLONDIN OCH YTTRE RYMDEN?"

"I YTTRE RYMDEN FINNS DET HOPP OM INTELLIGENT LIV"


MARSVINSUTSTÄLLNING PÅ ÖK!










LILLEBROR DAHDAHDAH!!!!!!!!!!!


RSS 2.0